top of page

Massage & Massotherapie

Wie ben ik ?

 

"Jezelf kennen is de basis om stevig in het leven te staan. Bewust zijn van je eigenheid en van je innerlijke kracht en je daarmee verbinden, maakt levensenergie vrij. Dit geeft je ook een fundament om op te steunen en het maakt je vrijer in relaties." Op deze manier wordt antwoord geboden op de vraag Wie ben ik? door PRH-Vlaanderen. Verder nog: "Je bereikt een grotere eenheid in jezelf waardoor je je als persoon krachtig in je levensspoor kunt zetten. Dit maakt niet alleen jezelf gelukkig maar draagt ook bij aan het geluk van anderen."

 

Op deze manier ben ik ongeveer vijftien jaar geleden uit het bedrijfsleven gestapt om me op een professionele wijze bezig te houden met het welbeleven van mensen en dit door middel van lichaamswerk en massage.

 

Verschillende opleidingen in massagetechnieken,cranio-sacraal therapie, haptonomie en het begeleiden van zieken en stervenden, geven me de mogelijkheid om een kwaliteitsvolle dienstverlening aan te bieden, zowel in de massagepraktijk als in bedrijven en sociale instellingen.

De opleiding bio-energetische analyse (lichaamsgerichte psychotherapie) die ik op dit ogenblik volg kan op termijn alleen maar bijdragen tot de verbetering van het aanbod.

Ik heb de mogelijk gehad om aan lichaamswerk aan te bieden in instellingen die slachtoffers van familiaal geweld opvangen en dit gedurende meer dan 10 jaar.

 

 

Edwin Hacken - 0486/39 42 09

 

bottom of page